A l l o g g i o

Vrijbuiter

Met de tjalk Vrijbuiter genieten we van het zeilen en de schoonheid van de natuur op het water. Daarnaast zien wij ons schip als platform waar verschillende mensen en projecten samen komen om op een creatieve manier tot duurzame oplossingen te komen.
Behalve charterschip is Vrijbuiter ook vrachtschip (goederentransport op de kracht van de wind in de zeilen!), verzorgen wij in samenwerking met verschillende scholen educatieweken en organiseren we muzikale zwerftochten die we Muziek in de Zeilen noemen (Bands varen mee, treden op waar we aanleggen en laten zich door de tocht over het water inspireren tot nieuwe muziek). Tijdens veel expedities is het mogelijk om mee te varen als opstapper.
We hebben Vrijbuiter omgebouwd tot een schip met authentieke en gastvrije uitstraling. Er is een groot gezellig leefruim met open keuken en zelfs een podium met piano. Naast vrachtruim is het een fijne huiskamer om na een mooie dag zeilen nog wat na te praten of muziek te maken. Vrijbuiter is een goede zeiler en we vinden het leuk om samen met de gasten het uiterste uit het schip te halen.

Meezeilen

Iedereen kan meezeilen op een van de zeilschepen voor een zeiltocht van enkele uren tot een dag, ervaring is niet vereist. De zeiltochten met een historisch schip zijn kleinschalig, avontuurlijk en leerzaam. In de agenda staat per dag aangegeven welke schepen er varen, de soort tocht en de afvaart en aankomst haven met de tijden. Als u uw keuze gemaakt heeft reserveert u direct online door in de agenda de tocht aan te klikken en uw gegevens in te voeren. Betaling kan vooraf of aan boord. Na de reservering ontvangt u in de mail uw voucher. Mocht de tocht niet door gaan dan ontvangt u altijd uw geld terug.

Voor de komende maanden hebben we een gevarieerd meezeilprogramma. Reserveer eenvoudig via de kalender

X